3 leuke en unieke klussen voor aan huis

 3 leuke en unieke klussen voor aan huis

Het voordeel van betonblokken is dat deze geschikt zijn voor allerlei soorten toepassingen. Deze metselblokken hebben een aantal grote voordelen:

  • Uitstekende isolatiewaarde
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Brandwerend
  • Hoge draagkracht
  • Geluiddempend
  • Ecologisch verantwoord

Betonblokken zijn in diverse formaten verkrijgbaar. Ze zijn binnen de bouw voor een groot aantal toepassingen te gebruiken. Dit kan je er onder andere mee maken:

Aanbouw

Wil je graag wat meer ruimte in huis hebben, dan kan je ervoor kiezen om een aanbouw te maken. Toch is dit niet in alle gevallen aan te raden als je zelf geen ervaring hebt met bouwen. Je kan dan samenwerken met een aannemer.

Je kan dan een aantal klussen zelf doen en de aannemer de rest laten uitvoeren. Kies je ervoor om zelf de bouwmaterialen te bestellen, dan kan je daar al snel bijna de helft van de kosten op besparen.

Tuinafscheiding

Wil je eens wat anders in de tuin dan een standaard houten schutting, dan kan je als afscheiding voor in de tuin een tuinmuur plaatsen. Ook hiervoor kan je heel goed betonblokken gebruiken. Nog een voordeel hiervan is dat je tuinmuur een stuk goedkoper zal zijn dan je in eerste instantie denkt.

De kosten hiervan hangen af van het soort betonblokken wat je kiest. Zie je het niet zitten om de tuinmuur zelf te metselen, dan kan je voor deze klus een metselaar inschakelen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de kosten in dat geval hoger uit zullen vallen.

Fundering

Betonblokken lenen zich uitstekend om als fundering te worden gebruikt. Dit geldt niet alleen voor de fundering van muren, een schuurtje, tuinhuisje of een garage maar ook voor een zwembad. Wie wil er nou niet graag een eigen zwembad in de tuin?

Betonmetselblokken kopen

Wil je zelf iets moois maken van betonmetselblokken? Je kan betonmetselblokken eenvoudig online bestellen. Hou er wel rekening mee dat je ongeveer 5% meer blokken dient te bestellen dan je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je genoeg metselblokken hebt om de klus te klaren.

Related post