Camera’s bij een huurhuis?

 Camera’s bij een huurhuis?

Als je jouw huis verhuurt ben je natuurlijk niet vaak in de buurt. Het kan dus lastig zijn om het huis goed in de gaten te houden. Vooral als jouw huurhuis in een wat onrustige buurt zit met veel vandalisme is het dan handig om te investeren in een buitencamera. Zo kunnen jouw huurders met een gerust hart wonen en mocht er wél vandalisme plaatsvinden, dan kun je zelf snel ingrijpen met de beelden. 

Wat voor camera’s? 

Er zijn verschillende camera’s waar je uit kunt kiezen. Een ideale camera is een HD IP camera met DarkFighter technologie. HD IP staat voor High Definition Internet Protocol. Dit houdt eigenlijk gewoon in dat je scherpe beelden hebt van hoge kwaliteit en dat je de beelden live kunt bekijken. Je kunt iemand dus op heterdaad betrappen! Kon je ze niet betrappen, maar heb je het later teruggezien op de beelden? Dan kun je in ieder geval met de beelden naar de politie om aangifte te doen. 

Een goede toevoeging is de DarkFighter technologie van het merk Hikvision. Deze technologie zorgt ervoor dat ook in het donker de beelden goed zichtbaar is. Dit is ideaal, omdat vandalen en dieven overdag niet altijd actief zijn. Ze wachten toch vaak af tot het donker is en als het lijkt dat er niemand thuis is. 

Voorkomen?

Het vastleggen van vandalisme is natuurlijk niet de meest ideale uitkomst. Je wilt uiteindelijk gewoon dat er géén sprake is van vandalisme. Om het te voorkomen kun je de camera’s aanwezig plaatsen, zodat de daders meteen zien dat er bewaking aanwezig is. Daarnaast kun je ook investeren in een alarmsysteem, mochten ze de camera’s negeren. Zo kun je bewegingsmelders en een sirene installeren. Als ze in de buurt van de melder komen, kun je meteen een alarm laten afgaan. 

Met camera’s én een sirene die afgaat zullen vandalen en inbrekers niet nog een keer proberen in te breken. Zo zijn jouw huis en de huurders veilig van inbraak en vandalisme. Vooral in onveilige buurten is het te adviseren om extra maatregelen te nemen. Natuurlijk kun je hier ook extra huur voor rekenen. Je zorgt immers voor extra mogelijkheden omtrent de veiligheid van jouw huurders. 

Het gebruiken van camera’s kan dus zeer handig zijn, óók bij huurhuizen. Dus staat jouw huurhuis in een onveilige buurt? Dan kan het zeker een poging waard zijn!

Related post

Leave a Reply