Jacuzzi in je buitenruimte

 Jacuzzi in je buitenruimte

Een jacuzzi op je balkon of op je dakterras klinkt vast niet verkeerd. Een jacuzzi is een fijne manier om even tot rust te komen. En met een jacuzzi op het balkon of een jacuzzi op het dakterras, hoef je dit moment niet te delen met mensen die je niet kent. Zoals je in het zwembad of de sauna of spa misschien soms wel doet. Het is dus het overwegen waard om je eigen jacuzzi aan te schaffen. Zo geniet je van een jacuzzi op je balkon of dakterras, zonder daarbij gestoord te hoeven worden.

Stevige ondergrond voor jacuzzi

Een jacuzzi balkon kun je bij Serena Spa vinden. Voor het balkon is het van belang om je te realiseren dat niet ieder balkon het gewicht van een jacuzzi kan dragen. Je moet natuurlijk niet alleen het gewicht van de jacuzzi in acht nemen, maar ook het gewicht van de jacuzzi als deze gevuld is met water en er mensen in zitten. Voordat je een jacuzzi balkon uitkiest, is het dus verstandig om je balkon te checken en eventueel eerst te verstevigen. Dit gaat eigenlijk ook op voor een jacuzzi op dakterras.

Isolatie en buitenrand

Bij Serena Spa is een jacuzzi altijd voorzien van een flinke laag isolatie. Tussen de buitenrand en het bad zit schuimisolatie om het bad zo lang mogelijk warm te houden. Dit scheelt weer op de energierekening voor je jacuzzi. De buitenkant van de Serena Spa jacuzzi is er in vier tinten cederhout. Je kunt ook nog bijpassende trapjes kopen die bijvoorbeeld in passende vorm voor een ronde jacuzzi zijn. Er zijn ook vlakke trapjes voor de vierkante jacuzzi’s.

Related post