Quooker kraan installatie vakkundig laten doen

 Quooker kraan installatie vakkundig laten doen

Je hebt een nieuwe Quooker gekocht en die wil je snel gaan gebruiken. Dan haal je bruiswater en kokend water rechtstreeks uit de kraan. Hiervoor moet natuurlijk wel de Quooker geïnstalleerd zijn. Dit is iets minder eenvoudig dan kokend water uit de Quooker halen. Het installeren van een Quooker kraan kan daarom het beste door een professional worden gedaan. Professionals van Vangasnaarinductie hebben ervaring met het installeren van een Quooker en weten dit dus netjes en snel te doen. Door de professionals van dit bedrijf in te huren, heb je de zekerheid dat de Quooker correct wordt geïnstalleerd en dat je de kraan probleemloos in gebruik kunt nemen.

Een Quooker is geen normale kraan

Er zijn een paar dingen die je kunt doen met de luxe Quooker kraan. De kraan kreeg zijn naam omdat de kraan letterlijk in een handomdraai kokend water kan leveren. Hiermee kun je direct pasta koken, de afwas doen of een kopje thee zetten. Je kunt ook kiezen voor bruisend water of water dat gefilterd is. Een Quooker is een investering waar je blij mee zult zijn, zeker als je veel kokend water gebruikt en daarop wilt besparen. Met een Quooker krijg je namelijk de juiste hoeveelheid water en bespaar je zo op water. Dan loopt niet de helft van je waterrekening meteen naar de afvoer.

Dit moet er gebeuren tijdens een installatie

Er moeten een paar dingen goed worden geregeld tijdens een Quooker kraan installatie. De kraan moet op het aanrecht kunnen passen. Soms is het nodig om een extra gat hiervoor in het aanrecht te boren. Verder moet de Quooker correct zijn aangesloten op de waterleiding, voor een goede doorstroming van het water; het elektriciteitsnet voor de energie die wordt gebruikt bij de omzetting van water in bruis- of kokend water; en ook de afvoer is belangrijk, hier moet het water ook goed kunnen weglopen.

Related post