Wat is solid surface en waarom is het populair?

 Wat is solid surface en waarom is het populair?

Wat is solid surface nu precies en waarom is het zo handig voor allerlei toepassingen? De woorden solid surface staan voor duurzaam oppervlaktemateriaal. Marlan is naadloos te verlijmen wat ontzettend mooi staat. Ook is het vochtbestendig en niet poreus materiaal. Het is ook fijn dat het in iedere kleur te verkrijgen is waardoor je altijd de juiste kleur kan vinden om jouw interieur mee te verfraaien. 

Marlan kan in iedere vorm gegoten worden en daardoor in iedere gewenste vorm gegoten worden. Op die manier kunnen ruimtes op de aller-efficiëntste manier worden ingericht. Je kan zo je creatieve ideeën echt tot leven doen komen. Marlan is een echte specialist in het maatwerk van dit product. Ook is Marlan naadloos te verlijmen. Op die manier lijkt het geheel uit een stuk te bestaan. Marlan is toe te passen voor allerlei toepassingen. 

Waarvoor kan je solid surface gebruiken?

Marlan is vochtbestendig. Het is onmogelijk dat vloeistoffen door het gladde oppervlak dringen. Het is dus prima toepasbaar in vochtige ruimtes zoals een keuken of een badkamer. Bovendien stoot het oppervlak vlekken af en is het prima en snel schoon te houden. Bacteriën maken geen schijn van kans op het materiaal omdat het niet poreus is. Hygiëne staat immers voorop. 

Marlan wordt gebruikt in restaurants en ook campings maken gebruik van dit prachtige materiaal. In badkamers van vakantiehuisjes zie je het ook steeds meer. Het is namelijk makkelijk schoon te maken en omdat het een glad oppervlak betreft ben je binnen de kortste keren klaar. Ook medische omgevingen zoals ziekenhuizen en tandartspraktijken maken steeds meer de keuze voor Marlan. 

Marlan solid surface wordt in ons land geproduceerd. De voordelen van synthetische materialen worden gecombineerd met de schoonheid van natuursteen. De Marlan vloeren en keukenbladen lijken op marmer, beton en graniet maar zijn veel lichter en voelen veel warmer aan. Marlan werkt constant aan het productieproces en komt met steeds mooiere en betere eindproducten. Wil je meer weten of dit fantastische product, kijk dan op de website van Marlan.com.

Related post