3 interieurtips voor je nieuwe woning

 3 interieurtips voor je nieuwe woning

Heb je net een nieuwe woning gekocht en wil je deze zo mooi mogelijk inrichten? Dat is super begrijpelijk. Gelukkig zijn er een aantal tips die je kunnen helpen als jij je woning mooi wilt inrichten. Wij geven je in dit artikel alvast 3.

Doe zoveel mogelijk inspiratie op

Wanneer je je woning gaat inrichten met nieuwe spullen is het fijn om te weten wat nu trending is. Door met de nieuwste trends mee te lopen zul je merken dat je producten ook zo innovatief mogelijk zijn. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld al bureau’s die je in hoogte kunt verstellen zodat je niet constant zit. Dit is bevorderend je ergonomische houding. 

Waar je deze inspiratie op wilt doen is wat jij zelf het fijnst vindt. De een gaat graag langs meerdere winkels en de ander kijkt vooral online. Wat sowieso een goede optie kan zijn is om een aantal tijdschriften aan te schaffen. Hierin staan vaak veel verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. 

Check het comfort

Als je het idee hebt dat je echt mooie spullen bij elkaar hebt gezocht, is het slim om deze te bestellen of op te halen in de winkel. Een tip, haal je de spullen in een winkel, controleer dan ook meteen hoe de meubels zitten. Stel je wilt een aantal stoelen en een fauteuil aanschaffen, dan kun je hier eerst even in gaan zitten. Door de stoelen te testen zul je erachter komen of de stoelen niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel.

Behoudt de ruimte 

Om je nieuwe woning mooi te maken is het belangrijk dat je genoeg ruimte houdt in de kamers. Je wilt immers wel normaal door de kamer heen kunnen lopen zonder iets bijna aan te stoten. Daarnaast geeft ruimte ook rust. Wanneer alles overigens heel dicht op elkaar staat lijkt een kamer heel klein. Heb je er wat minder in staan? Dan lijkt de kamer optisch groter.

Related post