5 redenen waarom investeren in vastgoed in Antwerpen loont

 5 redenen waarom investeren in vastgoed in Antwerpen loont

De belgische stad Antwerpen is enorm in trek, niet alleen door de gunstige huurprijzen en huizenprijzen, maar ook door de sfeer en alles wat de stad te bieden heeft. Hierdoor zou het voor jou gunstig kunnen zijn om te investeren in vastgoed. Naast dat het leuk is om een pand te hebben in een populaire stad zijn er nog veel meer voordelen aan het bezitten van vastgoed in Antwerpen

De voordelen van vastgoed in Antwerpen

Het is dus enorm gunstig om geld te investeren in vastgoed, maar wat zijn deze pluspunten nou precies?

  • Het investeren in vastgoed is minder gevoelig voor inflatie. Doordat je nu iets tastbaars hebt zal de prijs meestijgen tijdens inflatie, wat betekent dat bijvoorbeeld de huurprijzen in de loop van de tijd zullen stijgen.
  • Als je gaat investeren in vastgoed, heb je iedere maand de constante inkomsten van de huur. Op deze manier heb je al snel veel winst gemaakt. 
  • Je krijgt te maken met belastingvoordelen omdat het investeren in vastgoed gezien wordt als een belegging. Waardoor de kans dat je minder belasting betaald, dan als het geld op de bank zou staan, aannemelijk is. 
  • Daarnaast zou je jouw pand ook kunnen verhuren aan iemand die je kent en op zoek is naar een woning in Antwerpen. Op deze manier weet jij dat je diegene kan vertrouwen in jouw woning en help je meteen iemand anders die al lang aan het zoeken is. 
  • Op lange termijn is het logisch dat het gebouw meer waard wordt, het is dan ook een investering voor de lange termijn. 

Is vastgoed in Antwerpen een goede investering?

Er zitten dus erg veel voordelen aan het bezitten van vastgoed in Antwerpen. Het is een erg veilige keuze gekeken naar andere zaken waar je in zou kunnen investeren en je komt er nooit verloren uit. Daarom is het ook geen vreemd idee om bij leuke panden, appartementen, huizen enzovoorts eens te gaan kijken. Het is nooit verkeerd om je geld te laten rollen en wie weet ga je er ook nog flink aan verdienen. 

Related post