De beste vloer voor je badkamer? Ontdek de gietvloer

 De beste vloer voor je badkamer? Ontdek de gietvloer

Ook zoek naar een nieuwe vloer voor in de badkamer? De meeste mensen kiezen ervoor om tegels in de badkamer aan te brengen. Maar er is tegenwoordig een type vloer dat nog meer geschikt is voor deze sanitaire ruimtes. We hebben het hier over de gietvloer. Deze is met name geschikt omdat er geen vocht doorgelaten kan worden. Er worden geen naden en randen in de vloer gebruikt, het vormt een geheel. Er wordt daarom geen vocht doorgelaten en dit zorgt er ook voor dat de ondergrond een stuk eenvoudiger schoon te houden is. Naast een gietvloer wordt Beton cire ook veel in badkamers geplaatst, dit geeft een mooie betonlook aan je wand en is ook waterdicht. 

De gietvloer wordt naadloos aangebracht

We hebben het al even kort genoemd. Het grote voordeel is dat deze vloeren naadloos worden aangebracht. Daardoor kan er geen vuil ontstaan en is de vloer een stuk eenvoudiger schoon te houden. Af en toe een dweil gebruiken en even stofzuigen en je hebt een schone vloer waardoor je er jarenlang van kan genieten. 

Een langere levensduur ten opzichte van andere vloeren

De voornaamste redenen waarom de meeste mensen kiezen voor het aanbrengen van een gietvloer is echter de levensduur. Omdat dit type vloer veel langer meegaat dan je gewend bent van normale vloer, kan je er jarenlang mee vooruit en in het beste geval hoef je zelfs nooit meer de vloer te vervangen. Als het toch een beschadiging optreedt dan kan je dit eenvoudig te laten repareren door een specialist. Dit hoeft niet veel te kosten want er hoeft alleen een nieuwe toplaag aangebracht te worden.

Kies voor een echte professional op het gebied van gietvloeren

Er zijn tegenwoordig steeds meer wetten die interesse hebben in het aanbrengen en egaliseren van een gegoten vloer. Dit heeft er ook voor gezorgd dat er steeds meer bedrijven zoals bij zijn gekomen die hierbij kunnen helpen. Als consument heeft dit het voordeel, dat je een lagere prijs betaalt omdat de concurrentie veel hoger is. Wacht daarom niet langer en kies er ook voor om een kwalitatieve gietvloer aan te brengen.

Related post