De meest populaire vloeren van dit moment

 De meest populaire vloeren van dit moment

 Ben jij op zoek naar een nieuwe woning of heb je die wellicht al gevonden? Dan is een van de volgende stappen het inrichten van de nieuwe woning. Het inrichten van een woning begint over het algemeen bij de wanden en de vloeren. Om deze reden duiken wij in dit artikel speciaal voor jou eens dieper in de meest populaire vloeren die er op dit moment op de markt zijn. Ben je daar ook alvast van op de hoogte!

Laminaat on the way to the top

Waar laminaat over het algemeen een minder goed imago heeft dan bijvoorbeeld PVC vloeren is dit tegenwoordig allang niet meer terecht. Laminaatvloeren zijn enorm doorontwikkeld en met het juiste budget kun je een laminaatvloer van enorm hoge kwaliteit kopen. Uiteraard hebben we het dan niet over de laminaatvloeren die je tegenkomt in de bouwmarkt, maar laminaatvloeren die net wat hoger liggen in de prijs per vierkante meter. Bij deze laminaatvloeren krijg je namelijk écht waar voor je geld. Eiken laminaat is tegenwoordig bijvoorbeeld verkrijgbaar in allerlei soorten patronen. Denk aan rechte stroken, maar ook aan visgraat of walvisgraat.  De vloeren zijn te verkrijgen in een enorme hoeveelheid laminaat kleuren.

Duurzaam als PVC

Wil jij een duurzame vloer die goed samenwerkt met je vloerverwarming en die je ook nog eens mee kunt nemen in de financiering vanuit je bouwdepot? Dan is een plak PVC de vloer waar jij naar op zoek bent. Deze vloeren zijn om de eerder genoemde redenen enorm populair en zijn ook nog eens verkrijgbaar in alle soorten, maten, vormen en structuren. Met een plak PVC vloer kun je alle kanten op. 

Keramische tegels

Wil jij het maximale uit jouw vloerverwarming halen? Dan zijn ook keramische tegels het overwegen waard. Keramische tegels geleiden de warmte van de vloerverwarming nog beter dan dat plak PVC dat doet en zijn om deze reden ook enorm aan terrein aan het winnen binnen de vloerenmarkt. Voordeel van deze tegels is dat je ze in de meeste gevallen op de vloer, maar ook op de wand kunt toepassen. Daarnaast kun je de tegels doorleggen van binnen naar buiten. Zo worden de woonkamer en de tuin (bij lekker weer) één geheel. 

Laat je adviseren door een specialist!

Wil jij een nieuwe vloer gaan aanschaffen en ben je nog aan het zoeken waar je dit het beste kunt doen? Dan adviseren wij jou om dit altijd bij een specialist op het gebied van vloeren te doen. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij Solza.nl. Solza.nl is een échte specialist op het gebied van onder andere visgraat, walvisgraat en Hongaarse punt vloeren en beschikt naar een showroom midden in de Randstad ook over een super gebruiksvriendelijke webshop. Heb jij vragen? Dan stel je deze gewoon aan één van de vele specialisten. Wel zo fijn!

Related post