Hoe voorkom ik dat er bij mij wordt ingebroken?

 Hoe voorkom ik dat er bij mij wordt ingebroken?

Een inbraak voorkomen is makkelijker gezegd dan gedaan, het is namelijk niet iets waarvoor je kan kiezen, het is iets wat je overkomt. Maar je kan er wel alles aan doen om het niet of zo min mogelijk te laten gebeuren. Door het de inbrekers moeilijker te maken komen ze minder snel binnen en is er dus een grotere kans dat ze jouw huis zullen overslaan. 

Goede sloten

Goede sloten zijn erg handig. Maar wat is een goed slot? Er zijn verschillende sloten op de markt waardoor de keuze reuze is. Bij sloten wordt er vergeleken met sterren, een ster is het minst goed, dat zorgt namelijk maar voor drie minuten vertraging als er wordt ingebroken. Een slot met twee sterren is al wat beter en zorgt voor vijf minuten vertraging. Als laatste heb je een drie sterren slot, dit is het beste slot, is extra zwaar inbraakwerend en zorgt maar liefst voor tien minuten vertraging bij een inbraakpoging. Deze sloten kunnen slotenmaker Goes en slotenmaker Vlissingen voor je maken. Naast deze sloten kan je ook nog kiezen voor een extra veiligheidsslot, veel veiligheidssloten zijn SKG-gecertificeerd dat betekent dat ze zijn goedgekeurd door Stichting Kwaliteit Gevelbouw. 

Andere beveiliging

Naast goede sloten zijn er ook nog andere beveiligingssystemen die ervoor kunnen zorgen dat minder makkelijk wordt ingebroken. 

  • Beveiligingscamera’s. De camera’s kunnen worden opgehangen rondom het huis, dit schrikt veel inbrekers af en daarom is de kans groot dat ze jouw huis overslaan.
  • Een lamp. Nu denk je misschien een lamp? Maar een lamp kan erg afschrikkend werken. Wanneer de lamp onverwachts aan gaat zal de inbreker schrikken en waarschijnlijk snel weggaan. 
  • Een alarm. Alarmen werken over het algemeen erg goed. Hiermee is je huis erg goed beveiligd en zal je alarmeren als er iets aan de hand is. Dit werkt goed in combinatie met goede sloten. 

Voor de beste beveiliging is het handig om van alle bovenstaande materialen gebruik te maken, zo is de kans het grootst dat er niet bij je wordt ingebroken. 

Conclusie 

Een inbraak voorkomen is vrijwel onmogelijk, maar je kan het de inbrekers wel zo lastig mogelijk maken. Dit kan je doen door goede sloten in je deuren te laten zetten. Dit kunnen slotenmaker Goes en slotenmaker Vlissingen voor je doen. Zij hebben al jaren ervaring en hebben de beste sloten. Daarnaast kan je ook nog beveiligingscamera’s opgehangen, een lamp bij de voordeur plaatsen en een alarmsysteem installeren. Is jouw huis goed beveiligd? 

Related post