Is het weer tijd voor zonneschermen?

 Is het weer tijd voor zonneschermen?

Het word weer zomer dus dat betekent meer tijd doorbrengen in de tuin of op het balkon. Zonneschermen kunnen het in de tuin een stuk aangenamer maken , omdat je dan wat schadje kunt creëren. Bepaal zelf de hellingshoek en creëer zo een aangename sfeer in je tuin en op je terras. Keuze uit 100 kleuren & type stof. Diverse elektrische opties. Bijvoorbeeld stem bediend of handzender. 

Meest gemaakte fouten bij kopen zonwering

  • niet elk product is bestendig tegen veel wind
  • niet goed gekeken naar de montagemogelijkheden
  • de maatvoering wordt nog vaak verkeerd doorgegeven
  • functionaliteit en gebruiksgemak

hoe maak ik een zonnescherm schoon

Vergeet niet uit het raam te kijken voordat u begint met het schoonmaken van je zonnescherm . Staat er een felle zon? Dan raad ik het aan om het reinigen van je scherm uit te stellen. Als het water en zeepresten te snel opdrogen, kunnen er namelijk vlekken ontstaan. De beste tijd om je zonnescherm schoon te maken is in het voorjaar.

Ondanks het feit dat u zelf onderhoud kunt verrichten aan je zonnescherm, is het aan te raden om je zonnescherm één keer in de drie jaar jaar grondig te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Deze halen niet alleen het meest hardnekkige vuil van het doek, maar verwijderen ook het vuil in het doek van je zonnescherm. Daarnaast ontdoen ze het doek van schimmelvlekken. Tijdens de grote onderhoudsbeurt wordt er een impregneermiddel aangebracht, waardoor je zonnescherm voorzien wordt van een geheel nieuwe coating.

paar tips voor het monteren van zonneschermen

  • Wanneer u het bestaande zonweringdoek uit de buis haalt, dan hangt de buis aan deze zijde los. 
  • Nadat u het bestaande zonweringdoek uit de cassette heeft geschoven, kunt u deze op de grond plaatsen met de vuile zijde naar beneden. Je nieuwe zonneschermdoek, dat op een koker gerold is,  zo voorkom je dat er vlekken ontstaan op je nieje doek!
  • Wanneer u het nieuwe zonneschermdoek in de cassette heeft geplaatst, hoort het witte label rechts onderin te zitten wanneer u onder het doek staat.

Related post