Jouw woningplannen beginnen bij NVM Makelaar Broekx uit Eindhoven

 Jouw woningplannen beginnen bij NVM Makelaar Broekx uit Eindhoven

Het zoeken naar een andere koopwoning, of voorzichtig je intrede doen als starter op de huizenmarkt: het is allemaal reuze spannend. Welk bedrag kun je lenen? Zul je jouw huidige woning spoedig kunnen verkopen? En hoe zit het met dat lastige energielabel? Het duizelt je al snel van vragen en invalshoeken: wat waar denk je immers niet aan, wat zie je mogelijk over het hoofd? Door een NVM makelaar in te schakelen op jouw zoektocht of verkoopplannen, verzeker je jezelf van een solide basis; de NVM makelaar verdedigt namelijk jóuw belangen en wijst je op belangrijke punten.

Bij de ervaren NVM makelaar Broekx uit Eindhoven kun je voor alle facetten terecht van de aan- en verkoop van woningen in de regio Eindhoven, Nuenen en Waalre onder andere. Wat mag je verwachten van Broekx Makelaardij?

Broekx Eindhoven, al 75 jaar een echte alles-in-een makelaar

NVM makelaar Broekx biedt haar klanten een full service als het om de koop- of verkoop van een woning gaat. Kijk maar eens met ons mee wat jij als klant kunt verwachten van de in 75 jaar opgebouwde expertise van dit heuse 3-generaties lange familiebedrijf!

  • Aankoopbegeleiding
  • Woningtaxatie
  • Proactieve woningverkoop (met een gemiddeld hogere woningopbrengst!)
  • Hypotheek
  • Verzekeringen

Broekx Makelaardij levert maatwerk voor haar klanten en kan de klant van a tot z ontzorgen. Als klant hoef je niet langer naar een bank of hypotheekadviseur voor het regelen van je hypotheek, je regelt je hypotheek en verzekeringen direct bij Broekx Makelaardij.

Snelle woningverkoop realiseren voor goed bedrag

Wil jij er zeker van zijn dat jouw woning binnen de regio Eindhoven zo snel mogelijk wordt verkocht voor een aantrekkelijk bedrag? Broekx Makelaardij weet gemiddeld zo’n 2,2% hogere verkoopprijs voor haar klanten te bemachtigen. Waar wacht je dus nog op? Neem vrijblijvend contact op met Broekx Makelaardij uit Eindhoven en ontdek welk bedrag voor jouw woning realistisch en haalbaar wordt geacht!

Related post