Waarom je beter in Delft of Zoetermeer kunt wonen dan in Den Haag

 Waarom je beter in Delft of Zoetermeer kunt wonen dan in Den Haag

Er zijn veel verschillende redenen waarom je in een bepaalde stad wilt of gaat wonen, maar in sommige steden is het duurder dan de andere. In dat geval kan je er ook voor kiezen om in een stad dichtbij de grote dure steden. Voor als je in Den Haag wilt gaan wonen maar dat misschien te duur vindt, kunnen Delft of Zoetermeer een goede optie zijn. 

Wonen in Delft

Delft is een erg mooie en historische stad. De stad kreeg in 1246 al stadsrechten en is tot op de dag van vandaag nog steeds een stad. Het is een erg mooie stad die ook populair is geworden onder de toeristen. Het is er niet zo druk als in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, het is het rustiger en je wordt er niet omver gelopen door toeristen. In Delft zijn er erg veel verschillende wijken waardoor er voor iedereen een passend plekje is, zo zijn er bijvoorbeeld verschillende wijken voor jonge gezinnen, wijken waar meer oudere wonen en in Delft zit ook de Technische Universiteit waardoor er ook wijken zijn die populair zijn onder de studenten. Er is enorm veel keuze, waardoor het een top stad in om te gaan wonen. Verhuisbedrijf Delft zou je kunnen helpen met de verhuizing. 

Wonen in Zoetermeer

Zoetermeer is een iets kleinere stad dan Delft. Het ligt vlakbij Den Haag en is daarom ook makkelijk te bereiken, er zijn verschillende mogelijkheden om het OV te pakken en naar Den Haag te gaan. Met het openbaar vervoer kan je meestal binnen 25 minuten in Den Haag zijn. Dit is een groot voordeel omdat je zo in de randstad bent maar toch in een iets rustigere stad woont. Wonen in Zoetermeer is ook een stukje goedkoper dan wonen in Den Haag. Met de verhuizing kan verhuisbedrijf Zoetermeer je helpen, zij verhuizen veel vaker en weten wat ze doen. 

Conclusie 

Delft en Zoetermeer kunnen goede opties zijn voor als je eigenlijk naar Den Haag wilt verhuizen maar het budget er niet voor hebt. In deze steden zijn de prijzen namelijk iets lager dan in Den Haag. Den Haag is erg goed en makkelijk bereikbaar met het OV waardoor je er binnen de kortste keren bent. Verhuisbedrijf Delft en Verhuisbedrijf Zoetermeer zijn verhuisbedrijven die je goed kunnen helpen met de verhuizing. Delft en Zoetermeer zijn twee erg leuke diverse steden waardoor er voor iedereen een passend plekje is. 

Related post