Koopwoning verhuren expats

 Koopwoning verhuren expats

Koopwoning verhuren aan expats doet u via Koopwoningenverhuren.nl!

Koopwoningen verhuren heeft veel ervaring met het verhuren van woningen aan expats. Wij hebben een netwerk met veel bedrijven die woningen zoeken voor expats. Elke huurder die wij vinden wordt gescreend op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Wij helpen u met het aanvragen van eventuele vergunningen en met het opstellen van een waterdicht contract.

Expats zijn werknemers uit het buitenland die in Nederland werken. Soms zijn ze uitgezonden door hun werkgever en anderen solliciteren zelf op banen in Nederland. Expats genieten vaak een hoge opleiding en een hoog inkomen. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Expats zoeken vaak een woning die tijdelijk te huur is. Na de huurperiode komt uw koopwoning dus weer vrij voor eigen bewoning, verkoop of een nieuwe huurder. Expats zoeken vaak koophuizen in het hogere segment, dit zijn meestal prijzen die meeste mensen niet willen of kunnen uitgeven.

Koopwoningen verhuren heeft een landelijk netwerk van aangesloten kantoren. Er is altijd een kantoor bij u in de buurt die u kan helpen. Doordat u wordt geholpen door een lokale makelaar kent deze de markt goed en weet hoe uw woning moet worden aangeboden aan de markt.

Meer informatie over koopwoning verhuren aan expats of uw koophuis aanbieden? Vul het contactformulier in of bel 088-7009955. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Koophuis verhuren via Koopwoningen verhuren? Klik hier om te zien wat wij voor u doen.

Related post

Leave a Reply